Umrla deveta žrtva masovnog ubistva kod Mladenovca

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jun.2023, 14:32

Umrla deveta žrtva masovnog ubistva kod Mladenovca

Mladić P.M., koji je ranjen 4. maja u masovnoj pucnjavi u selu Malo Orašje u Srbiji početkom maja, preminuo je 23. juna, prenijela je Radio-televizija Srbije (RTS). On je deveta žrtva ovog masovnog ubistva. Uroš Blažić je izveo masovno ubistvo po selima kod Mladenovca samo dan nakon pucnjave u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu. Blažić je svoj pohod započeo u Malom Orašju, a zatim se uputio u Dubonu. Nakon masakra je pobjegao, a potraga za njim trajala je do ranih jutarnjih...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Majka i sestra Koste K. pokušale napustiti Srbiju, zaustavljene na graničnom prelazu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2023

BEOGRAD- Majka i sestra dječaka Koste K, koji je počinio masovno ubistvo u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' u Beogradu, pokušale su da odu iz Srbije, ali su zaustavljene na graničnom prelazu Prohor Pčinjski, ka Sjevernoj Makedoniji, saznaje Tanjug.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.