Uhapšeno celo rukovodstvo Žitorađe

Izvor: OkRadio.rs, 31.Avg.2013, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno celo rukovodstvo Žitorađe

Zbog sumnje da su umešani u korupciju, predsednik Opštine Goran Stojković (DS), njegov zamenik Jovica Stanimirović (DS) i potpredsednik Skupštine Opštine Zoran Ćirić (SRS) nalaze se u pritvoru. Sumnja se da su njih trojica nelegalno isplaćivali takozvani "funkcionerski dodatak" i tako oštetili lokalni budžet za više od 1, 5 milion dinara, nezvanično saznaju Južne vesti.   Povodom hapšenja i određivanja jednomesečnog pritvora jedino se oglasio predsednik topličkog DS-a Lepojević, koji smatra da cela priča ima političku pozainu.   - Goranu Stojkoviću je ceo slučaj namešten kako bi se promenila lokalna vlast koju u Žitorađi koju čine DS, SRS i deo SPS-s.– rekao je Lepojević za...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Predsedniku opštine Žitorađa 30 dana pritvora

Izvor: Akter, 31.Avg.2013

Goran Stojković, Zoran Ćirić i još jedna osoba se terete za zloupotrebu položaja i da su oštetili budžet za više od 1,5 miliona dinara.

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.