Uhapšena dva Makedonca zbog krijumčarenja 27 migranata

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dva Makedonca zbog krijumčarenja 27 migranata

Policija Severne Makedonije je na jugu zemlje u kombiju pronašla 27 migranata iz Azije i uhapsila dvojicu lokalnih krijumčara ljudi.Kako se navodi, dvojica meštana Bogdanaca, D. M. (22) i I.S. (39), privedeni su jer su u "sitroen džamperu" (Citroën Jumper) prevozili 10 migranata iz Avgansitana i 17 iz Pakistana.

Policija je to vozilo, sa skopskim tablicama u kojem su krijumčareni migranti, zaustavila juče u 11.15 kod mesta Kriva reka u Strumici.

Makedonska policija često hvata grupe migranata koji, nakon zatvaranja Balkanske rute, ilegalno iz Grčke, preko Severne Makedonije, pokušavaju da, uz pomoć krijumčara, dođu do zemalja EU.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

NAGURALI IH KAO SARDINE: Uhvaćeni Makedonci koji su švercovali čak 27 migranata u jednom kombiju!

Izvor: Kurir, 07.Okt.2019

Policija Severne Makedonije je na jugu zemlje u kombiju pronašla 27 migranata iz Azije i uhapsila dvojicu lokalnih krijumčara ljudi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.