Uhapšen vozač koji je udario biciklistu pa pobegao

Izvor: Večernje novosti, 17.Avg.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vozač koji je udario biciklistu pa pobegao

Policija u Podgorici uhapsila Sandara Paljuševića (48), koji je udario biciklistu i pobegao Sandar Paljušević (48) iz Podgorice, uhapšen je zbog sumnje da je u četvrtak oko 20.30 sati na lojalnom putu u naselju Dinoša, vozilom oborio bicklistu S.A, koji je tom prilikom teško povređen, a potom pobegao. Potom je rastavio vozilo i u delovima ga prodao na auto-otpadu.Pročitajte još: Uhapšen zbog sumnje da je automobilom udario biciklistu i pobegaoMeđutim, istražitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su pronašli delove tog vozila, koji će biti upućeni u Forenzicki centar na veštačenje.Paljušević će biti priveden nadležnom tužiocu, uz krivičnu prijavu da je počinio krivično delo ugrožavanje bezbednosti saobraćaja sa nanošenjem teškuh telesnih povreda i nepružanja pomoći.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

HERCEG NOVI: Usmrtio pešaka i pobegao

Izvor: Večernje novosti, 17.Avg.2019

Na jadranskoj magistrali u Herceg Novom nešto iza 17 časova, ispod naselja Crveni krst, stradao je pešak , meštanin Aco Mračević Na jadranskoj magistrali u Herceg Novom nešto iza 17 časova, ispod naselja Crveni krst, stradao je pešak , meštanin Aco Mračević.Radnici službe...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.