Uhapšen Srbin zbog nesreće na Jazu

Izvor: Mondo, 24.Jul.2017, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Srbin zbog nesreće na Jazu

Turista iz Bugarske stradao je u nedelju uveče na plaži Jaz kod Budve, kada je u pedalinu na kojoj je bio, skuterom udario D.V. iz Srbije.

Foto: MONDO/Predrag Vujić

Bugarski državljanin B.B. poginuo je u nesreći na budvanskoj plaži Jaz,a budvanska policija je uhapsila srpskog državljanina D.V. (43) iz Beograda, koji je osumnjičen da je skuterom oko 20.00 časova izazvao nesreću u kojoj je bugarski turista stradao.

D.V je, naime, kako prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mediji u Crnoj Gori, udario u pedalinu u akvatorijumu plaže Jaz na kojoj je bugarski turista B.B. bio sa svojim prijateljima.

Nakon udesa bugarski turista je pokazivao znake života, ali je preminuo na putu do kotorske Opšte bolnice.

Po nalogu kotorskog osnovnog tužioca za D. V. je određena mera zadržavanja do do 72 sata.

Užas: Turista poginuo u hotelu u Opatiji

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skuterom udario pedalinu, stradao Bugarin

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2017

BUDVA -- Turista iz Bugarske stradao je u nedelju uveče na plaži Jaz kod Budve, kada je u pedalinu na kojoj je bio, skuterom udario V.D. iz Srbije...Nesreća se dogodila oko 20 sati u akvatoriju plaže Jaz, potvrdila je policija...Bugarski turista je sa prijateljima bio na pedalini, kada je u njih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.