Udario oganj na penzionere, spasavaj se ko može

Izvor: Mondo, 14.Okt.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario oganj na penzionere, spasavaj se ko može

Zbog požara u Domu za starije osobe "Sveti Josip Zagreb" u glavnom gradu Hrvatske danas je iz predostrožnosti evakuisano oko 80 korisnika doma.

Foto: MONDO/Mihaela Šljukić Bandović Ilustracija

Zbog udisanja dima jedna osoba je prevezena u bolnicu a iz Kancelarije za upravljenje u hitnim situacijama saopšteno je da je intervenisalo 35 vatrogasaca sa 10 vozila, kao i službenici Policijske uprave zagrebačke, prenela je Hina.

Zagreb: Veliki požar, gori >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << đubre, gori metal

"Iz predostožnosti je evakuisano oko 60 korisnika doma sa trećeg sprata i 20-ak korisnika doma sa nižih spratova... Požar je ugašen, a uzrok će se znati nakon što službenici Policijske uprave zagrebačke obave uviđaj", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Požar u zagrebačkom Domu penzionera, evakuisano 80 ljudi

Izvor: RTS, 14.Okt.2017

. Zbog požara u Domu za starije osobe "Sveti Josip Zagreb" u glavnom gradu Hrvatske iz predostrožnosti je evakuisano oko 80 korisnika doma, a zbog posledica udisanja dima jedna osoba je prevezena u bolnicu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.