Ubijen policajac, dvojica teško ranjena u Skoplju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen policajac, dvojica teško ranjena u Skoplju

SKOPLJE - Nepoznata lica su danas u podne u Skoplju vatrenim oružjem ubila jednog policajca, a dvojicu teško ranila.

Dvojica policajaca koji se nalaze u Urgentnom centru i u Gradskoj bolnici u Skoplju imaju povrede u predelu vrata, stomaka i ekstremiteta.

Portparol policije Ivo Kotevski je izjavio da su svedoci napada bili studenti Prirodno-matematičkog fakulteta, ispred kojeg se dogodio napad. Studenti su videli vozilo iz kojeg je otvorena vatra na policajce, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kažu da nisu videli napadače.

Policija je saopštila da su u Skoplju pojačane mere bezbednosti.

Napadnuti policajci su pripadnici specijalne policijske jedinice Alfa i u vreme napada su bili u patroli.

Pretpostavlja se da je napad osveta zbog nedavnog hapšenja nekoliko kriminalaca, koji su početkom godine pucali na policijsku patrolu u Skoplju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je za popodne najavilo konferenciju za štampu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.