UHAPŠEN: Napadač na Srbina iz Viškova iza brave

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN: Napadač na Srbina iz Viškova iza brave

Hrvatska policija uhapsila je osobu koja se dovodi u vezu sa napadom na sedamdesetogodišnjeg Dobrivoja Arsića u Viškovu. Za napad na srbe u Đevrskama podneto šest prijava.

Foto: MONDO/Danijela Pašić Ilustracija

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske, Davor Božinović, rekao je da je policija rano jutros uhapsila osobu koja se dovodi u vezu sa napadom na Arsića, inače povratnika kome su napadači psovali "srpsku i četničku majku", javili su hrvatski mediji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Božinović je dodao da je podneseno pet prekršajnih i jedna krivična prijava zbog napada na Srbe u Đevrskama, kod Knina.

Knin:Palicom Srbinu odmah razbili glavu, vlasnik plakao

Prema njegovim riječima, o slučaju u Uzdolju, gde su nepoznati napadači palicama povredili petoro Srba, policija provodi istragu.

Milanović: Napad kod Knina ima obeležja TERORIZMA!

Arsić, koji je srčani bolesnik, napadnut je pre nekoliko dana u Viškovu, a povod je navodno bio problem zbog parkiranja ispred stambene zgrade. Napadači su mu psovali "srpsku i četničku majku", a potom je udaren šakom u glavu i u prsa.

Arsić je naveo da nikada nije komunicirao sa ljudima koji su ga napali, niti zna bilo što o njima, dok su njega zvali po imenu i prezimenu.

"Znači da je to sve bilo namešteno u režiji da čekaju malo da padne mrak, pa da izvedu cirkus", rekao je Arsić.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšen napadač na srpskog povratnika u Hrvatskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Avg.2019

ZAGREB - Hrvatska policija uhapsila je osobu koja se dovodi u vezu sa napadom na sedamdesetogodišnjeg Dobrivoja Arsića u Viškovu, te podnijela šest prijava zbog napada na Srbe u Đevrskama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.