UHAPŠEN BRAČNI PAR IZ PODGORICE: Pljačkali butike, pumpe, vile...

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN BRAČNI PAR IZ PODGORICE: Pljačkali butike, pumpe, vile...

Bračni par iz Podgorice uhapšen je u Italiji zbog sumnje da su počinili više teških krađa i razbojništava na području Ređo Emilije, Verone i Barija Bračni par iz Podgorice uhapšen je u Italiji zbog sumnje da su počinili više teških krađa i razbojništava na području Ređo Emilije, Verone i Barija. Reč je o S.K. (37) i F.K. (29), koji su bili deo organizovane kriminalne grupe sa Balkana koja je pljačkala benzinske pumpe, zlatare i butike i upadala u vile starijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ljudi, piše podgorički "Dan". Za razliku od drugih članova kriminalne grupe, kako se navodi, supružnici iz Podgorice nisu bili nasilni i terete se samo za pljačke. Ostali članovi se terete i za pokušaje ubistva, pretnje i iznude, prenosi RTCG.PROČITAJTE JOŠ - PLjAČKA BLINDIRANOG VOZILA: Lopovi "sa mehanizacijom" odneli 2,3 miliona evra u Italiji (VIDEO) Istražitelji sumnjaju da su oni članove grupe koja je nedavno razbijena i uhapšena, a koju je predvodio takođe crnogorski državljanin. Grupa je uhapšena zbog milionske pljačke butika. Članovima kriminalne grupe je za svaku provalu, kao i za beg s plenom, trebalo manje od jednog minuta. Prema pisanju italijanskih medija, ukrali su više od pola miliona evra vredne dizajnerske torbe, galanteriju i odeću. Crnogorski državljanin L.M. (39) uhapšen je zajedno sa jednim Hrvatom i Srbinom u pljački italijanskih butika. Procenjuje se da su ukrali robu vrednu blizu milion evra. Italijanski mediji pišu da je Crnogorac, kome u dokumentima piše da mu je mesto prebivališta Beograd, bio vođa bande koja je u proteklih mesec dana izvršila pljačke u tri italijanska grada.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KRIMI BRAČNI PAR ZA MINUT PUSTOŠIO LUKSUZNE BUTIKE Pala banda s naših prostora, a slučajno ih odao CRNOGORAC SA PSOM

Izvor: Blic, 30.Avg.2019

Bračni par iz Podgorice uhapšen je u Italiji zbog sumnje da su počinili više teških krađa i razbojništava na području Ređo Emilije, Verone i Barija. Radi se o S. K. (37) i F. K. (29), koji su bili deo organizovane kriminalne grupe sa Balkana koja je pljačkala benzinske pumpe, zlatare i butike...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.