Izvor: S media, 08.Apr.2011, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U železničkoj nesreći poginuo mašinovodja

U železničkoj nesreći koja se u četvrtak uveče oko 20 časova dogodila na pruzi Zagreb-Rijeka u blizini Delnica, poginuo je mašinovodja, a jedna osoba je povredjena, saopštile su Hrvatske železnice (HŽ).

Teretni voz koji se kretao iz Zagreba prema Rijeci iskočio je iz šina.

Najstrašnija nesreća ikada (VIDEO)

Predsednik Uprave HŽ Holdinga Zlatko Rogožar izjavio je za Hrvatsku radioteleviziju (HRT) da je uzrok nesreće odron pred tunelom u koji je voz udario.

Železnički saobraćaj je u prekidu, pa putnike prevoze autobusi.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska: U željezničkoj nesreći poginuo mašinovođa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Apr.2011

U željezničkoj nesreći koja se u četvrtak uveče oko 20 sati dogodila na pruzi Zagreb-Rijeka u blizini Delnica, poginuo je mašinovođa, a jedna osoba je povrijeđena, saopštile su Hrvatske željeznice (HZZ). Teretni voz koji se kretao iz Zagreba prema Rijeci iskočio je iz šina. Predsjednik...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

U železničkoj nesreći poginuo mašinovođa

Izvor: Mondo, 08.Apr.2011

U železničkoj nesreći u četvrtak uveče oko 20 časova na pruzi Zagreb-Rijeka u blizini Delnica, poginuo je mašinovođa, a jedna osoba je povređena.

Nastavak na Mondo...

Voz iskliznuo iz šina

Izvor: Radio 021, 08.Apr.2011

U železničkoj nesreći koja se dogodila u mestu Zalesina, pored Delnica, poginuo je mašinovođa, a njegov pomoćnik je povređen, saopštile su danas Hrvatske železnice.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.