U saobraćajnoj nesreći kod Laktaša poginula devojka iz Novog Sada

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2018, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći kod Laktaša poginula devojka iz Novog Sada

U saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć dogodila u mestu Veliko Blaško kod Laktaša, poginula je 24-godišnja devojka iz Novog Sada.

Nesreća se dogodila u utorak oko 19:30, kada je devojka automobilom BMW udarila u banderu, a od siline udarca automobil se gotovo prepolovio.Devojka je u trenutku nesreće bila sama u automobilu.

Iz Okružnog tužilaštva Banjaluka saopštili su da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere kao i veštačenja, radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće.

Naložena je i obdukcija nasradale devojke.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Devojka iz Novog Sada stradala kod Laktaša

Izvor: B92, 29.Avg.2018

Banjaluka -- U saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć dogodila u mestu Veliko Blaško kod Laktaša, poginula je 24-godišnja devojka iz Novog Sada...Nesreća se dogodila u utorak oko 19:30, kada je devojka automobilom BMW udarila u banderu, a od siline udarca automobil se gotovo prepolovio. Devojka je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.