Izvor: RTS, 16.Jul.2020, 14:14

U okolini Podgorice pronađeno 54 kilograma marihuane

Granična policija je u Podgorici u ranim jutarnjim časovima pronašla odbačenu marihuanu. Policija intenzivno traga za licima koja su odbacila ovu opojnu drogu, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.
Kako se navodi u saopštenju, granična policija je obavljajući poslove iz svoje nadležnosti u operativnoj akciji sprovedenoj u cilju sprečavanja krijumčarenja opojne droge iz Republike Albanije u Crnu Goru pronašla odbačenu opojnu drogu marihuanu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Dodaje se da je odbačena droga pronađena u blizini sela Traboin koje se nalazi blizu granice sa Albanijom.
Droga težine oko 54 kilograma je, kako se navodi, izuzeta i biće upućena u Forenzički centar na veštačenje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Pali" Crnogorac, Beograđanin i Kruševljanin: Nađeno 54 kg marihuane iz Albanije

Izvor: B92, 17.Jul.2020, 11:21

Beograd -- Policija je u Beogradu zaplenila oko 54 kilograma marihuane i uhapsila tri osobe, među kojima je i državljanin Crne Gore...Svi su uhapšeni zbog sumnje da su trgovali narkoticima, saopštio je danas MUP...Uhapšeni su crnogorski državljanin M.N. (36), J.D. (48) iz Beograda i Đ.B. (37)...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.