U gepeku vozili UBIJENOG SRNDAĆA: Četvoro uhapšenih!

Izvor: Mondo, 16.Jul.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U gepeku vozili UBIJENOG SRNDAĆA: Četvoro uhapšenih!

Četiri osobe uhapšene su u Banjaluci nakon što je u prtljažniku "golfa" kojim su se vozili pronađena odstrijeljena divljač.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Policijski službenici su juče u 2.15 časova zaustavili "golf" u Njegoševoj ulici i pregledom prtljažnika uočili odstreljenu divljač, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policijski službenici su uhapsili četiri osobe koje su bile u automobilu, izvršen je uviđaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a daljim operativnim i istražnim radnjama, iste noći je u Ulici Milana Knežine pronađeno oružje kojim je, kako se sumnja, izvršeno krivično delo, navedeno je u saopštenju.

Ubio komšiju, mislio da je vepar!?

O slučaju je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio da protiv N.B. bude dostavljen izveštaj za krivično delo nezakonit lov.

Nezvanično, u prtljažniku automobila pronađen je srndać.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.