Carinici pronašli azotnu kiselinu i metanol u gepeku

Izvor: B92, 10.Okt.2016, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici pronašli azotnu kiselinu i metanol u gepeku

Carina i policija, u zajedničkoj akciji "Avala 2016" zaplenili su 130 litara azotne kiseline i 7,5 litara metanola krijumčarenih u gepeku jednog automobila.

Ovaj neobičan sadržaj prtljažnika, carinici i policajci otkrili su, kako je danas saopšteno, 6. oktobra na auto-putu Beograd – Niš kod naplatne rampe Nais.

Tokom popodneva, zaustavljen je automobil marke "VW Touareg" bugarskih registarskih oznaka kojim je upravljao bugarski državljanin putujući u društvu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još jedne osobe.

Vozač je ubrzo došao u situaciju da otvori gepek i pokaže njegov sadržaj, kada se na iznenađenje prisutnih sluzbenika, ispostavilo da se u gepeku nalazi više balona sa azotnom kiselinom, kao i flaša sa metanolom.

Otkrivene hemijske supstance zadržane su i smeštene u carinski magacin u Nišu do okončanja postupka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Carina pronašla azotnu kiselinu i metanol u gepeku

Izvor: Blic, 10.Okt.2016

Carina i policija, u zajedničkoj akciji "Avala 2016" zaplenili su 130 litara azotne kiseline i 7,5 litara metanola krijumčarenih u gepeku jednog automobila...Ovaj neobičan sadržaj prtljažnika, carinici i policajci otkrili su, kako je danas saopšteno, 6. oktobra na auto-putu Beograd – Niš kod...

Nastavak na Blic...

Krijumčario više od 100 litara opasnih materija u gepeku

Izvor: JužneVesti.com, 10.Okt.2016

Kod naplatne rampe na „Naisu“ policija i carinici su u gepeku automobila pronašli balone sa 130 litara azotne kiseline i 7,5 litara metanola...Otrovne tečnosti je, kako su saopštili, u automobilu „volksvagen“ krijumčario bugarski državljanin koji je putovao sa još jednom osobom...Vozač...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.