U Luci Bar pronađeno 33 kilograma kokaina

Izvor: RTS, 01.Dec.2015, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Luci Bar pronađeno 33 kilograma kokaina

Crnogorski carinici otkrili su jutros u Luci Bar, u kontejneru sa kafom, 33 kilograma kokaina, potvrđeno je iz Uprave carina Crne Gore. Ulična vrednost zaplenjene droge procenjena je na oko 1,5 miliona evra.
Kontejner je stigao prekookeanskim brodom iz Brazila 25. novembra u Luku Bar, a policija radi na identifikaciji krijumčara. 

Službenici Uprave carina su o zapleni obavestili Upravu policije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koja je drogu izuzela i poslala na veštačenje u danilovgradski Forenzički centar.
Sagovornik Vijesti je objasnio da zaplenjena droga ima uličnu vrednost od milion i po evra.
"Kontejner je stigao brodom, u njemu je bila kafa. Supstanca je otkrivena prilikom otvaranja kontejnera u jednom od skladišta unutar lučkog kruga. Naručilac tereta je navodno iz Crne Gore", tvrde izvori Vijesti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.