U Hrvatskoj bez novooboljelih i preminulih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Jun.2020, 15:32

U Hrvatskoj bez novooboljelih i preminulih

Nacionalni stožer Civilne zaštite objavio je kako unazad 24 sata u Hrvatskoj nema novooboljelih od korona virusa, tako da je ukupni broj oboljelih i dalje 2.246. U istom razdoblju nema preminulih, tako da ukupni broj žrtava pandemije Covid-19 ostaje 103.  Ovo je treći dan za redom bez novooboljelih i preminulih u Hrvatskoj. Na bolničkom liječenju je 17 osoba. Od toga su na respiratoru 4 pacijenta.Ukupan broj ozdravljenih je 2.088, što je 11 novoozdravljenih u 24 sata. Do sada je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Hrvatskoj nema novozaraženih

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jun.2020, 15:05

ZAGREB - U posljednja 24 časa u Hrvatskoj nisu zabilježeni novi slučajevi zaraze virusom korona, dok se na liječenju nalazi još 51 osoba, saopštio je Nacionalni štab Civilne zaštite.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.