U Francuskoj velik rast broja preminulih 

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Maj.2020, 20:53

U Francuskoj velik rast broja preminulih 

Broj preminulih od virusa korona u Francuskoj povećan je za 263 što je veliko povećanje u odnosu na juče kada je prijavljeno 70, saopšteno je danas iz Ministarstva zdravlja, javlja Rojters.    Francuska je danas počela sa mjerama ublažavanja blokade duge 54 dana, uvedene radi suzbijanja širenja virusa korona.    U saopštenju se navodi da je ukupan broj preminulih povećan na 26.643.    Na odjeljenjima intenzivne njege je 2.712 osoba.  BLOG UŽIVO O KORONA VIRUSU

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Francuskoj rast broja preminulih usljed virusa korona

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2020

PARIZ - Broj preminulih od virusa korona u Francuskoj povećan je za 263 što je veliko povećanje u odnosu na juče kada je prijavljeno 70, saopšteno je danas iz Ministarstva zdravlja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

U Francuskoj su od korona virusa preminule 263 osobe

Izvor: Danas, 11.Maj.2020

U Francuskoj su od korona virusa preminule 263 osobe, što je veliko povećanje u odnosu na nedelju kada je prijavljeno 70 žrtava kovida-19, saopšteno je danas iz Ministarstva zdravlja, javlja Rojters.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.