U Crnoj Gori 85 zaraženih virusom korona

Izvor: Večernje novosti, 29.Mar.2020, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Crnoj Gori 85 zaraženih virusom korona

U Crnoj Gori broj zaraženih virusom korona od jučerašnjeg preseka u 18 sati, veći je za jedan, tako da je registrovano ukupno 85 inficiranih U Crnoj Gori broj zaraženih virusom korona od jučerašnjeg preseka u 18 sati, veći je za jedan, tako da je registrovano ukupno 85 inficiranih, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje. Kako prenosi RTCG, iz Kliničkog centra saopšteno je da su svi pacijenti stabilnih vitalnih parametara.Pod zdravstveno-sanitarnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nadzorom u Crnoj Gori se nalazi 6.278 osoba.U Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici leči se 14 pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa KOVID-19, od kojih je troje na intenzivnoj nezi.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Crnoj Gori 85 slučajeva koronavirusa, 14 osoba u bolnici

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2020

U Crnoj Gori je do sada registrovano 85 slučajeva infekcije koronavirusom, od čega 60 u Podgorici i Tuzima, poslednji su podaci Instituta za javno zdravlje...U Kliničkom centru Crne Gore leči se 14 pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo koronavirusa, a troje je na intenzivnoj nezi, saopšteno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.