Tuga: Dečak spasao brata, upao u kanal i utopio se

Izvor: Mondo, 15.Jun.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga: Dečak spasao brata, upao u kanal i utopio se

Dete (11) upalo je danas u prelivni bazen kanala Dašnica u Bijeljini. Iako je potraga krenula odmah, nesrećni dečak nije preživeo, pre toga uspeo je da spasi svog brata.

Foto: Vesna Kerkez/MONDO

Policija je o događaju obaveštena u 15.10 časova.

Dete je upalo u vodu kod takozvanog Plavog mosta u bijeljinskom naselju Patkovača.

Njegovo telo su oko 18.00 sati pronašli ronioci, potvrđeno je iz bijeljinske policije.Dečak koji se utopio prethodno je iz kanala oko 15.00 sati spasao desetogodišnjeg brata.

Nije poznato zašto su deca otišla do bazena, jer nijedno od njih ne zna da pliva.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETE SE UTOPILO KOD BIJELJINE: Hrabri dečak spasavao svog brata iz prelivnog bazena

Izvor: Kurir, 15.Jun.2016

...Telo dečaka izvukli su ronioci oko 1800 časova, a pretpostavlja se da je maloletnik u igri upao u tzv bazen u sklopu kanala Dašnica.."Deca su se igrala oko pomenutog bazena, a prvo je u bazen upao jedan od braće maloletnika za kojim se tragalo Nakon što je spasio brata jedanaestogodišnjaku se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.