Tragedija u CG: Dečak poginuo nakon pada sa sprata nedovršene kuće

Izvor: B92, 31.Avg.2019, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u CG: Dečak poginuo nakon pada sa sprata nedovršene kuće

Rožaje -- Jedan 13-godišnji dečak iz rožajskog sela Balotiće poginuo je kada je pao sa drugog sprata kuće u izgradnji, saopštio je crnogorski MUP.

Tragedija se dogodila sinoć oko 20 sati, dok se S. S. sa još nekoliko dece igrao na objektu u izgradnji, koji je u vlasništvu njegovog strica, prenosi RTCG.

Prema informacijama iz policije, dečak se igrao na ploči kuće kada se spotakao i pao sa visine od oko tri metra.

Na mesto nesreće izašla je ekipa Hitne pomoći, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dečak poginuo kada je pao sa sprata nedovršene kuće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2019

Jedan 13.godišnji dečak iz rožajskog sela Balotiće, poginuo je kada je pao sa drugog sprata kuće u izgradnji, saopštio je crnogorski MUP...Tragedija se dogodila sinoć oko 20 sati, dok se S. S. sa još nekoliko dece igrao na objektu u izgradnji, koji je u vlasništvu njegovog strica, prenosi RTCG...Prema...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.