Tragedija: Ubio se zbog bede i ostavio troje maloletne dece

Izvor: BKTV News, 14.Jul.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija: Ubio se zbog bede i ostavio troje maloletne dece

U zeničkom selu Vukotići meštani su danas popodne u obližnjoj šumi pronašli telo Sakiba Gulamića (53), koji je izvršio samoubistvo svega nekoliko stotina metara od porodične kuće.

Gulamić je živeo sa suprugom i troje maloletne dece, a prema rečima meštana na ovaj čin se verovatno odlučio zbog bede.

"Beda ga je naterala da izvrši samoubistvo vešanjem. Imao je troje dece. U toj kući niko nije radio i nisu imali nikakvih primanja. Njegov maloletni sin >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pokušavao je nešto zaraditi čuvajući ovce po selu", ispričao je za TV "Zenica" Safet Gulamić.

On je uputio apel svim dobrim ljudima da pomognu ovoj porodici, koja sada preživljava najteže trenutke u svojim životima.

Sakib je prvobitno izašao iz porodične kuće u selu Vukotići oko jedan čas posle ponoći i od tada mu se gubio svaki trag, a da bi danas njegovo beživotno pronašle su komšije koje su ostale u šoku.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Tragedija kod Zenice: Obesio se zbog nemaštine

Izvor: Večernje novosti, 14.Jul.2017

Meštani sela Vukotić kod Zenice danas popodne su u obližnjoj šumi pronašli telo Sakiba Gulamića (53) koji se ibesio Meštani sela Vukotić kod Zenice danas popodne su u obližnjoj šumi pronašli telo Sakiba Gulamića (53) i to nekoliko stotina metara od njegove porodične...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.