Tragedija: Jeziva saobraćajna nesreća, poginuo dečak (5)

Izvor: BKTV News, 21.Jun.2017, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija: Jeziva saobraćajna nesreća, poginuo dečak (5)

Petogidišnji dečak poginuo je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja dogodila u mestu Starina kod Zenice. U nesreći je povređeno još jedno dete. 

Prema informacijama iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, nesreća se dogodila oko 20.40 sati, kada se automobil marke "Opel vektra", kojim je upravljala N. E., prevnuo.

Petogodišnjak je poginuo na licu mesta, dok je drugo dete, koje se nalazio u automobilu koji se prevrnuo, povređeno.

Ono je prevezeno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Kantonalnu bolnicu u Zenici, kako bi mu se ukazala lekarska pomoć, a doktori su konstatirali da je zadobilo lakše telesne povrede.

Uviđaj na mestu događaja obavili su policajci iz Zenice, a tačan uzrok nesreće biće poznat nakon veštačenja.

Tragedija u Herceg Novom! Dečak se utopio u moru, lekari mogli samo da konstatuju smrt!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Uzrok nesreće kod Zenice: Petogodišnjak poginuo dok je majka OTVARALA GARAŽU

Izvor: Blic, 21.Jun.2017

U mestu Starina kod Zenice sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je stradao petogodišnji dečak, a uzrok ove tragedije obelodanjen je danas...Do nesreće je došlo kada je vozilo sletelo s betonskog podzida visokog dva i po metra i prevrnulo se na krov...U automobili su bili brat i sestra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.