Toni Cetinski automobilom naleteo na telo muškarca!

Izvor: BKTV News, 03.Nov.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Cetinski automobilom naleteo na telo muškarca!

Odmah su pozvali i tužioca!

Toni Cetinski automobilom marke "mercedes" naleteo je i zaustavio se na telu za sada nepoznatog muškarca, prenosi Glas Istre.

Prema navodima ovog medija, rovinjskoj policiji je oko 14 časova javljeno da je u Pustoj ulici automobil marke "mercedes" kojim je upravljao Toni Cetinski udario u telo muškarca koji je "ležao na pločniku".

Foto: Google

Policija je osigurala mesto događaja te se očekuje dolazak državnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tužioca radi utvrđivanja svih okolnosti, odnosno obavljanja uviđaja nakon kojeg će biti jasnije je li muškarac poginuo u saobraćajnoj nesreći ili je u pitanju nešto drugo.

Kako nezvanično saznaje Glas Istre, vatrogasci su morali da dižu Tonijev automobil kako bi došli do muškarca.

Inače, Pusta ulica je jednosmerna i prilično uska tako da je njome gotovo nemoguća prebrza vožnja.

UŽAS: Eksplozija uplašila građane, a kad su saznali razlog, ŠOKIRALI su se!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.