Supruga uhapšenog lidera PzP Nebojše Medojevića najavila protest

Izvor: Večernje novosti, 02.Dec.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga uhapšenog lidera PzP Nebojše Medojevića najavila protest

U slučaju da odluka Apelacionog suda danas bude produženje zatvorske kazne njenom suprugu Nebojši Medojeviću, lideru Pokreta za promjene, Marina Medojević je najavila protest ispred suda Podgorica - U slučaju da odluka Apelacionog suda danas bude produženje zatvorske kazne njenom suprugu Nebojši Medojeviću, lideru Pokreta za promjene, Marina Medojević je najavila protest ispred suda.- Pozivam građane da mi se pridruže, ali ne glasače bilo koje partije, nego građane. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Nije ovo borba za Nebojšu ili bilo koga drugog, nego za pravo, pravdu, dostojanstvo i obraz Crne Gore. Ovo je atak na slobodnu misao, na slobodu izražavanja. Ovo je sramota - poručila je Medojević.Pročitajte još: SUPRUGA UHAPŠENOG MEDOJEVIĆA OČAJNA: Ambijent kakav njemu ne doliči - među kriminalcimaNjen suprug uhapšen je u četvrtak oko ponoći nakon sednice Skupštine Crne Gore na kojoj se usvojila Rezolucija o poništenju odluka Podgoričke skupštine 1918.godine, zato što je javno izgovorio o korumpiranosti glavnog specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića. Određen mu je dvomesečni pritvor, a njegovi pravni zastupnici podneli su žalbu Apelacionom sudu koji danas treba da se odredi o odluci određivanja pritvora.Pročitajte još: STUPIO U ŠTRAJK GLAĐU: Medojević gladuje u SpužuI Milan Knežević čeka odluku ovog suda, jer je takođe izgovorio reči o Katniću, zbog čega mu preti spuški zatvor. Nalazi se u Skupštini Crne Gore, sa kolegama iz Demokratskog fronta gde će sačekati odluku Apelacionog suda. On je poručio da se neće dobrovoljno predati.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SUPRUGA UHAPŠENOG NEBOJŠE MEDOJEVIĆA NAJAVILA PROTEST AKO GA NE OSLOBODE: Ovo je borba za pravdu i obraz Crne Gore!

Izvor: Kurir, 02.Dec.2018

Marina Medojević najavila je da će početi protest ispred Apelacionog suda ukoliko se njenom suprugu, poslaniku Demokratskog fronta Nebojši Medojeviću, produži zatvorska kazna.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.