Stanivuković poslanicima SNSD-a: Voleo bih da mogu da vas zarazim

Izvor: RTS, 20.Maj.2020, 16:58

Stanivuković poslanicima SNSD-a: Voleo bih da mogu da vas zarazim

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković odbio je da nosi masku na posebnoj sednici parlamenta, iako su svi u sali nosili zaštitne maske. Uz to, Stanivuković je rekao poslanicima SNSD-a da bi voleo da može da ih zarazi.
Stanivuković se dva puta javio za reč i oba puta nije nosio masku, čime po zakonu krši mere koje je propisao Republički štab RS.

Šef >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kluba poslanika SNSD-a Igor Žunić rekao je da Stanivuković namerno govorio bez maske, prenosi RTRS.
"Gospodin Stanivuković je ovdje za ovom govornicom namjerno govorio bez maske. Svi možemo da pogriješimo, ali nakon upozorenja ljudi to isprave. To je uradio i premijer. Ali vi /(Stanivuković/ i pored upozorenja niste stavili masku. Ne nosim ja ovu masku zato što mi odgovara, nego već poštujem pravila. Da li ja treba sad ovdje da razmišljam hoću li se zaraziti, rekao je Žunić, i dodao da nije problem u njemu, već šta  kad dođe profesor Đajić za mikrofon kojeg je ispljuvao?
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Život treba vraćati u NORMALNE TOKOVE: Banjac: DNS podržava ukidanje vanrednog stanja

Izvor: Blic, 20.Maj.2020

Šef Kluba poslanika DNS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Darko Banjac rekao je danas da će ova politička partija podržati ukidanje vanrednog stanja u Srpskoj jer je potrebno vraćati se normalnim životnim tokovima, piše Srna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.