Štab za odbranu Vukovara preti Radetu Šerbedžiji!

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2014, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štab za odbranu Vukovara preti Radetu Šerbedžiji!

ZAGREBOD STALNOG DOPISNIKA NA internetskoj stranici Štaba za odbranu Vukovara osvanuo je tekst pod naslovom “Rade, imaj na umu, Štab je spreman”, u kojem se preti slavnom glumcu. - Sakrio se ispod skuta Anđeline Džoli i veruje da niko ne vidi njegovo licemerje. Hoće na vukovarsku Ovčaru skriven ispod suknje. Uprkossvom ćutanju o zločinima srpsko - četničke agresije na Hrvatsku, on želi sprati ljagu krijući se iza lika svetske humanitarke. Rade imaj na umu, Štab je spreman - prete >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vukovarski jurišnici svetski poznatom glumcu. Štab je reagovao na vest kako bi Anđelina Džoli mogla da poseti Vukovar, a da bi sa njom došao i Šerbedžija. U tekstu ga pominju kao “izdajnika” koji je glumio filmu “Dezerter” snimljenom 1992. u Vukovaru. Ovakve pretnje nisu se videle u Hrvatskoj od devedesetih godina prošlog veka, a gotovo je neverovatno da se upućuju umetniku svetskog ugleda, koji je uvek osuđivao sve nacionalističke politike vođene na ovim prostorima.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stožer: Šerbedžija je izdajnik

Izvor: Press, 04.Apr.2014

Na glasine o tome da bi Rade Šerbedžija u pratnji američke glumice Anđeline Džoli trebalo da poseti Vukovar, reagovao je i tzv. Stožer za obranu hrvatskog Vukovara, prenosi portal Index.hr.. "Rade Šerbedžija se skrio u skute Anđeline Džoli i veruje da niko ne vidi njegovo licemerje. Hoće...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.