Šta je babi milo, to joj se i snilo, ali moraće da me trpi

Izvor: B92, 21.Feb.2020, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šta je babi milo, to joj se i snilo, ali moraće da me trpi"

Milorad Dodik pozvao je Bakira Izetbegovića da razgovaraju o načinu na koji bi domaće sudije zamenile troje stranih sudija u Ustavnom sudu BiH.

Dodik je rekao da bi bilo dobro da razgovaraju što pre, mada nije optimista da bi ti razgovori imali rezultata.

Komentarišući Izetbegovićevu ocenu da će krize u BiH prestati kada Dodik ode s političke scene, lider SNSD-a je odgovorio da će ga Izetbegović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "morati da trpi".

"Šta je babi milo, to joj se i snilo. Šta da vam kažem? Moraće da trpi. Možda nekad neće biti ugodno. Ja pozivam Bakira Izetbegovića da razgovaramo o tome ako hoće", rekao je Dodik.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DODIK PORUČIO IZETBEGOVIĆU: Moraće da me trpi, pozivam ga da razgovaramo

Izvor: Kurir, 21.Feb.2020

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik je pozvao lidera Stranke demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića da razgovaraju o načinu na koji bi domaće sudije zamenile troje stranih sudija u Ustavnom sudu BiH.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.