Srpski krijumčar izbeglica umakao austrijskoj policiji

Izvor: RTS, 29.Avg.2017, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski krijumčar izbeglica umakao austrijskoj policiji

Austrijska policija traga za licem srpske nacionalnosti, čiji identitet joj je poznat, a koji je pobegao nakon što je policija pokušala da ga zaustavi u akciji krijumačarenja ljudi.
Krijumčar je otkriven kod mesta Bruk an der Lajta prilikom nedavno pojačanih kontrola i to u "dubini" teritorije Austrije.

Pošto je shvatio da će ga policija zaustaviti, on je, na jednoj raskrsinici, "iskrcao" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svojih 16 putnika – Pakistanaca, iz automobila registrovanog za sedam osoba.
Kada je policajac, kako je saopšteno, pokušao da stane ispred vozila krijumčar je samo dao gas i krenuo na čuvara reda, koji je uspeo da izbegne udarac i povrede.
Policija je pucala u gume njegovog automobila, ali je on samo dao gas i otišao. 
Međutim, zbog probušene gume nije daleko stigao, te je ostavio vozilo u mestu Pahfurt. Odande ga je, prema navodima svedoka, pokupio jedan saučesnik.
Prema austrijskoj štampi, reč je o izvesnom P. A (26).

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Austrija: Potraga za Srbinom, krijumčario Pakistance

Izvor: B92, 29.Avg.2017

Beč -- Austrijska policija traga za licem srpske nacionalnosti, koji je pobegao nakon [to je policija poku[ala da ga zaustavi u akciji krijumačarenja ljudi...Policija je proteklog vikenda kod mesta Bruk an der Lajta pucala u gume na njegovom vozilu nakon što je skoro pregazio kolima jednog policajca,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.