Srpska za pet godina jaka, demokratska i samostalna

Izvor: BKTV News, 28.Dec.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srpska za pet godina jaka, demokratska i samostalna"

Republika Srpska će u narednom periodu biti važan faktor u regionu, rekao je danas predsednik te zemlje Milorad Dodik  i dodao da Srpsku za pet godina vidi kao moćnu, jaku, demokratsku i samostalnu.

Dodik je u razgovoru s novinarima u Banjaluci rekao da će neko od najvažnijih ljudi iz rukovodstva Srbije biti prisutan na proslavi Dana RS-a 9. januara.

On je rekao da će tog dana u Banjaluci biti predsednik, ili neko iz najvišeg rukovodstva Srbije, prenela >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je RTRS.

Republika Srpska će nastaviti da slavi 9. januar kao Dan RS-a, rekao je Dodik novinarima u Banjaluci i dodao da niko ne može to da joj ukine.

Ustavni sud BiH proglasio neustavnim Dan RS.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

DODIK: Za pet godina Republika Srpska će biti moćna, jaka, demokratska i samostalna

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2016, 02:13

Republika Srpska će u narednom periodu biti važan faktor u regionu..Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da će Srpska u narednom periodu biti važan faktor u regionu i da je za pet godina vidi kao moćnu, jaku, demokratsku i samostalnu...Dodik je u razgovoru s novinarima u Banjaluci...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.