Srpska državljanka puštena iz karantina u Indiji

Izvor: VOA, 31.Jan.2020, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska državljanka puštena iz karantina u Indiji

Bračni par, Indijac i njegova supruga, državljanka Srbije, otpušteni su iz karantina  u kojem su bili od srede u indijskom gradu Goji, jer su analize pokazale da nisu zaraženi koronavirusom, rekao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Dačić je rekao i da će evakuacija troje srpskih državljana iz kineskog grada Vuhana biti obavljena noćas, uz pomoć Francuske, koja će organizovati avionski prevoz do francuskog grada Istrea, i da se očekuje da avion stigne u subotu tokom dana. U tom francuskom gradu će biti obavljeni pregledi i preduzete dalje mere zdravstvene zaštite, rekao je Dačić, prenose mediji u Beogradu. U Srbiji do sada nisu prijavljeni slučajevi pacijenata koji su zaraženi ovim virusom.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evakuacija sprskih državljana iz Vuhana je u toku

Izvor: Blic, 01.Feb.2020, 09:34

U toku je evakuacija trojice srpskih državaljana iz kineskog grada Vuhana.Oni će napustiti epicentar zaraze koronavirusom uz pomoć Francuske, koja će organizovati avionski prevoz do grada Istrea gde će biti obavljeni pregledi i preduzete dalje mere zdravstvene zaštite, objavio je RTS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.