Školskim drugovima dao da piju sonu kiselinu!

Izvor: Mondo, 15.Feb.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Školskim drugovima dao da piju sonu kiselinu!

U Srednjoj stručnoj školi u Rožajama izbegnuta tragedija!

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Petnaestogodišnji L. M, učenik Srednje škole u Rožajama, iz za sada nejasnog razloga, pokušao da sonom kiselinom otruje školske drugove S. Š. i B. K, piše podgorička "Pobjeda".

L. M. je flašice od soka, u koje je ulio sonu kiselinu, dao dvojici učenika iz svog razreda koji su na prvom gutljaju osetili neprijatan ukus i izbacili tečnost iz usta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
List navodi da su još dvojica učenika su probala tu tečnost, misleći da se njihovi drugari šale, ali su na sreću i oni osetili neprijatan miris i nisu progutali tečnost!

STRAŠNO: Devojčica popila otrov u školi u Nišu

"Pobjeda" piše da su učenici odmah prevezeni do Hitne službe, a potom su upućeni u beransku Opštu bolnicu, gde su pregledani i gde je konstatovano da nije bilo posledica po njhovo zdravlje.

Učenik L. M. je, u prisustvu roditelja, socijalnih radnika i školskog pedagoga saslušan u policiji. Navodno je tokom saslušanja bio vidno utučen i ćutljiv i nije znao da objasni motive svog postupka.

Nezvanično, L. K. je ranije imao nesuglasica sa učenicima kojima je dao da popiju tečnost koju je pripremio.

Prema rečima direktora Srednje stručne škole Iska Bećovića, reč je izuzetno mirnom učeniku od kojeg se nije moglo očekivati ovako nešto.

Bećović je za "Pobjedu" rekao da je L.K. nedavno izgubio bliskog člana porodice, što ga je jako pogodilo te da njegovo ponašanje ukazuje da ima blagih psihičkih problema.

Bećović je objasnio da je L.K. kiselinu i sokiće unio u školu neopaženo u svojoj torbi, tako da dežurni učenici i profesor nisu mogli da primete ništa neobično u njegovom ponašanju.

Iz Ministarstva prosvete Pobjedi je potvrđeno da je od Srednje stručne škole u Rožajama zatraženo izjašnjenje povodom ovog slučaja.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Učenik pokušao sonom kiselinom da otruje vršnjake

Izvor: B92, 15.Feb.2019

Podgorica -- U Srednjoj stručnoj školi u Rožajama izbegnuta tragedija kada je učenik prvog razreda L. M. (15) pokušao da sonom kiselinom otruje školske drugove S. Š. i B. K...To piše podgorička Pobjeda...Prema informaciji iz rožajske policije, L. M. je flašice od soka, u koje je ulio sonu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.