Široki Brijeg, brat i sestra preminuli od trovanja plinom

Izvor: RTS, 26.Jul.2019, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Široki Brijeg, brat i sestra preminuli od trovanja plinom

Dve osobe su smrtno stradale od posledica trovanja plinom u mestu Dobrkovići kod Širokog Brijega, saznaje portal Kliks.
Izvori bliski porodici, potvrdili su Kliksu da je reč o bratu i sestri, a nesreća se desila nešto posle 18 sati prilikom čišćenja bunara u tom mestu.
Još nisu poznate okolnosti nesreće.
Nezvanično je potvrđeno da je muž stradale ženske osobe I.C. (43) pretrpeo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teške posledice po zdravlje, ali da nije životno ugrožen.
I.C. je primljen na reanimaciju i anesteziju Sveučilišne Kliničke bolnice Mostar, što je potvrdila i portparolka te bolnice Adrijana Pandža, navodi Kliks.
Nezvanično, brat i sestra su preminuli tokom transporta u vozilu Hitne pomoći na putu prema Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

STRAVIČNA TRAGEDIJA ŠOKIRALA HERCEGOVINU: Brat i sestra se otrovali gasom pokušavajući da izvuku muškarca iz bunara!

Izvor: Kurir, 27.Jul.2019, 15:06

Dve osobe su stradale od posledica trovanja gasom u mestu Dobrkovići kod Širokog Brijega. Kako su potvrdili izvori bliski porodici, reč je o bratu i sestri, a nesreća se dogodila nešto iza 18 sati prilikom čišćenja bunara.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.