Šest preminulih od COVID-19 na Kosovu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jul.2020, 18:40

Šest preminulih od COVID-19 na Kosovu

Na Kosovu je u subotu, 4 jula, do 17 sati zabeleženo šest smrtnih slučajeva od korona virusa, saopštilo je Ministastvo zdravlja. Najmlađa premuilula osoba stara je 38 godina. Nove mere zbog porasta širenja korona virusa na Kosovu Infektolozi o velikom širenju korone na Kosovu, preti totalna izolacija Svi su bili smešteni na Kliničko univerzitetskom centru Kosova. Ministarstvo je saopštilo da su pacijenti koji su preminuli imali i druge bolesti. Ukupan broj preminulih od...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još šest preminulih zbog korona virusa na Kosovu, ukupno 64

Izvor: Danas, 04.Jul.2020

Još šest osoba preminulo je zbog posledica zaraze korona virusom na Kosovu čime je ukupan broj umrlih 64, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja Kosova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.