Sarajevska policija pojačala kontrolu ka RS i Istočnom SA

Izvor: B92, 27.Okt.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevska policija pojačala kontrolu ka RS i Istočnom SA

Sarajevo -- Sarajevska policija primetno je pojačala prisustvo na ulicama, a to se posebno odnosi na izlaz iz grada odnosno Kantona prema Istočnom Sarajevu i RS.

Policajci sa dugim cevima primećeni su na Dobrinji, odnosno na liniji razgraničenja sa RS-om, gde se vrši kontrola vozila i legitimišu vozači, prenosi Klix.ba.

Kako se navodi, prisustvo policije je pojačano nakon što je policijski komesar u Kantonu Sarajevu Mevludin Halilović najavio da je MUP KS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podigao pripravnost na najviši nivo.

U petak ujutru u sarajevskom naselju Alipašino Polje dvojica sarajevskih policajaca ubijena su prilikom obavljanja redovnih policijskih aktivnosti. MUP KS u saradnji s MUP-om RS tokom sinoćnjih pretresa priveo je nekoliko osoba koje se isputuju u prostorijama MUP-a, a za koje se smatra da su povezane s ovim dogadjajem.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZBOG UBISTVA POLICAJACA U BiH: Pojačana kontrola ka RS i Istočnom Sarajevu

Izvor: Kurir, 27.Okt.2018

Sarajevska policija danas je primetno pojačala prisustvo na ulicama, a to se posebno odnosi na izlaz iz grada odnosno Kantona prema Istočnom Sarajevu i RS.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.