Sarajevo, saslušano 49 osoba zbog ubistva policajaca

Izvor: RTS, 28.Okt.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo, saslušano 49 osoba zbog ubistva policajaca

Policija je do sada saslušala i ispitala 49 osoba u vezi sa rasvetljavanjem ubistva dvojice policajaca u Sarajevu, navodi se u zajedničkom saopštenju Tužilaštva i ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.
"Budući da je u toku istraga i intenzivna potraga za osumnjičenima, u ovom momentu ne možemo da saopštimo više detalja. Kada budemo raspolagali sa konkretnim informacijama, javnost će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biti blagovremeno obaveštena", navodi se u saopštenju.
Kako prenosi RTRS, tokom prethodna dva dana izvršeni su pretresi na 12 lokacija na području Republike Srpske. 
U akciji pronalaska počinilaca ubistva sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića učestvuju skoro sve policijske agencije, a pomoć im pruža i Obaveštajno-bezbednosna agencija BiH. 
U razmeni vatre između kradljivaca automobila i policije u petak ujutro u sarajevskom naselju Alipašino Polje jedan policajac je ubijen na licu mesta, a drugi je ranjen i on je usled teških povreda preminuo u bolnici.
Na licu mesta stradao je Adis Šehović, dok je njegov kolega Davor Vujinović preminuo u bolnici nekoliko sati kasnije. 
Na policajce su ispaljeni rafali iz automatske puške dok su se nalazili u automobilu. 
Ubijeni policajci će sutra biti sahranjeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.