Salvini poručio Ričardu Giru da odvede migrante privatnim avionom u Holivud

Izvor: RTS, 10.Avg.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salvini poručio Ričardu Giru da odvede migrante privatnim avionom u Holivud


Zamenik premijera Italije Mateo Salvini predložio je slavnom glumcu Ričardu Giru da odveze 160 migranata U Holivud privatnim avionom. Prethodno je Ričard Gir apelovao na evropske lidere da se primi brod sa migrantima koji je došao do italijanske obale.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ričard Gir je "lovio Srbe po Bosni", a sad ga je Mateo Salvini ućutkao kao niko do sad!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2019

Zamenik premijera Italije Mateo Salvini predložio je slavnom glumcu Ričardu Giru da odveze 160 migranata u Holivud privatnim avionom...Prethodno je Ričard Gir apelovao na evropske lidere da se primi brod sa migrantima koji je došao do italijanske obale...Ričard Gir se pridružio apelima nevladinih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SLAVNI RIČARD GIR OBIŠAO MIGRANTE U ITALIJI, A SALVINI GA ISPROZIVAO: Neka ih odvede u Holivud privatnim avionom i izdržava u svojim vilama!

Izvor: Kurir, 11.Avg.2019, 14:12

Zamenik premijera Italije i ministar unutrašnjih poslova, Mateo Salvini, predložio je slavnom glumcu Ričardu Giru da odveze 160 migranata u Holivud privatnim avionom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.