STARA PIROMANKA: Uhapšena ŽENA zbog požara u Šibeniku

Izvor: Mondo, 28.Jul.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARA PIROMANKA: Uhapšena ŽENA zbog požara u Šibeniku

Policija je danas uhapsila ženu osumnjičenu da je podmetnula požar na području šibenske Dubrave u kojem je izgorelo 900 hektara borove šume.

Foto: MONDO/ Vedran Ševčuk

Reč je o ženi koja je policiji od ranije poznata, jer je, prema nezvaničnim informacijama, već bila hapšena zbog podmetanja požara, javljaju hrvatski mediji.

Kriminalistička obrada je u toku, a više informacija biće poznato po njenom završetku.

Glavni vatrogasni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << komandir Slavko Tucaković izjavio je večeras da je požar kod šibenske Dubrave pod potpunom kontrolom.

Uzrok požara, koji je izbio juče oko 13.30 časova, nije još utvrđen, ali su na požarištu, prema nezvaničnim informacijama, pronađene kocke za potpalu.

Na gašenju požara, koji je okarakterisan kao najveći ove godine u Hrvatskoj, bilo je angažovano 200 vatrogasaca, vojska, mještani i "kanaderi" iz vazduha.

Prilikom gašenja požara povrijeđena su četiri vatrogasca.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija uhapsila ženu osumnjičenu da je izazvala požar kod Šibenika

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2019

​Kako prenose hrvatski mediji, policija je danas u 15 sati uhapsila ženu osumnjičenu da je podmetnula požar na području Šibenske Dubrave.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.