SDP oštro osudio napad na Pupovca i Miloševića

Izvor: RTS, 29.Sep.2018, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDP oštro osudio napad na Pupovca i Miloševića

Vodeća opoziciona Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) oštro je osudila napad na Milorada Pupovca i Borisa Miloševića, pozivajući nadležne da reaguju, a sve političke aktere da osude takve pojave, prenosi "Hina".
"Oštro osuđujemo napad na poslanike nacionalnih manjina. Pozivamo nadležne da reaguju, a sve političke aktere da osude ovakve pojave i prestanu da tolerišu očigledni porast netrpeljivosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prema svima i svemu što se ne uklapa u nacionalističke i ultrakonzervativne okvire pojedinih grupa u društvu", poručio je SDP na svom nalogu na Fejsbuku.
Poslanici Kluba nacionalnih manjina u hrvatskom Saboru takođe su ranije najoštrije osudili napad na poslanike Pupovca i Miloševića, apelujući na sve merodavne institucije da što pre pronađu "počinioce" i primereno ih kazne.
Hina podseća da su Pupovac i Milošević napadnuti juče na zagrebačkom Dolcu, gde su na njih bačeni ostaci hrane.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.