S. Brod: Hrvata pogodili narodnjaci pa pripucao

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jun.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S. Brod: Hrvata "pogodili" narodnjaci pa pripucao

Jedna osoba je povređena u sinoćnjoj pucnjavi koja se dogodila u centru Slavonskog Broda. Nakon teških reči mladić (25) je pucao u člana obezbeđenja (45), izveštava Operativno komunikacijski centar Policijske uprave Brodsko-posavske, a prenosi portal SBplus.

Prema pričama očevidaca, mlađi muškarac je pokušao da uđe u klub, ali obezbeđenje na ulazu nije ga pustilo. On se tada udaljio da bi se nedugo nakon toga vratio s pištoljem koji je uperio u 45-godišnjaka i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njegovom smeru ispalio nekoliko hitaca.

Muškarac je zadobio povrede noge, ali je van životne opasnosti. Uplašeni posetioci i očevici nisu se usudili da reaguju jer ih je uplašilo oružje.

Povređeni muškarac prevezen u Opštu bolnicu "Dr Josip Benčević" gde mu je pružena lekarska pomoć.

Nakon pucnjave počinitelj je pobegao i policija traga za njim, izavio je policijski službenik.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pucnjava ispred narodnjačkog noćnog kluba

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2015

U sinoćnjoj pucnjavi koja se dogodila u centru Slavonskog Broda povređena je jedna osoba...Na ulazu u narodnjački noćni klub oko 23.30 posvađala su se dva muškarca. Nakon teških reči, 25-godišnji mladić pucao je u člana obezbeđenja, saopštila je Policijska uprava Brodsko-posavska...Prema...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.