Ruski vatrogasci na rehabilitaciji

Izvor: S media, 03.Sep.2010, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski vatrogasci na rehabilitaciji

U Crnu Goru na rehabilitaciju doći će 20 pripadnika Ministarstva za civilnu odbranu i vanredne situacije Rusije, saopšteno je danas iz crnogorskog Ministarstva inostranih poslova.

Ruski ambasador u Podgorici Jakov Gerasimov je danas, na sastanku sa ministrom inostranih poslova Crne Gore Milanom Roćenom, preneo zahvalnost ruske vlade zbog takvog gesta Podgorice.

Pripadnici ruskog Ministarstva koji dolaze u Crnu Goru, u julu ove godine su gasili velike >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << požare u Rusiji.

Ministar Roćen i ambasador Gerasimov izrazili su, takodje, zadovoljstvo intenzitetom saradnje i razvojem prijateljskih odnosa dvije zemlje. Posebno je bilo reči o unapredjenju ekonomske saradnje.

Izraženo je očekivanje da će se u neposrednom periodu zaokružiti aktivnosti na primeni Sporazuma o regulisanju obaveza bivšeg ŠSR-a po obračunima vezanim za robni promet izmedju bivšeg ŠSR-a i bivše SFRJ.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osam žrtava požara u Volgogradskoj oblasti

Izvor: Blic, 03.Sep.2010

U Volgogradskoj i Saratovskoj oblasti svi požari su lokalizovani, izjavio je danas ruski ministar za vanredne situacije i civilnu odbranu Sergej Šojgu, a ruske agencije izveštavaju da je broj žrtava vatrene stihije u Volgogradskoj oblasti povećan na osam. ..Povrede je, prema saopštenju službe...

Nastavak na Blic...

Ruski vatrogasci na oporavku u Crnoj Gori

Izvor: RTS, 04.Sep.2010, 09:02

Pripadnici Ministarstva za civilnu odbranu i vanredne situacije Rusije koji su u julu gasili velike požare, doći će na rehabilitaciju u Crnu Goru. ..Dvadeset pripadnika Ministarstva za civilnu odbranu i vanredne situacije Rusije, koji su učestvovali u gašenju velikih pošara koji su zahvatili Rusiju,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.