RTRS: Grujičić u ubedljivoj prednosti u Srebrenici

Izvor: RTS, 10.Okt.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTRS: Grujičić u ubedljivoj prednosti u Srebrenici

U Glavnom centru za brojanje glasova u Sarajevu, uz prisustvo posmatrača, ponovo su prebrojani glasački listići spornih biračkih mesta iz Srebrenice, a srpski kandidat je u prednosti, javlja RTRS. Preliminarne rezultate Centralna izborna komisija BiH saopštiće sutra.
Prema podacima posmatrača koji su pratili brojanje, razlike između danas utvrđenih rezultata i onih koje je ranije utvrdila Opštinska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izborna komisija, su zanemarljive. Za načelnika opštine, sa tri sporna mesta, razlika je tek tri glasa, javlja RTRS.
 "Razlika je bila jedino u tri glasa, što znači da je bila fer i poštena igra i da nije bilo izborne krađe, kao što je govorio Duraković - kaže Sanja Močević, član Izbornog štaba srpskog kandidata za načelnika opštine Srebrenica. 
Prema preliminarnim, nezvaničnim i nekompletnim podacima CIK-a, zajednički srpski kandidat za načelnika Srebrenice Mladen Grujičić osvojio je 3.980 glasova birača na lokalnim izborima 2. oktobra, a Ćamil Duraković 1.742.  
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prebrojani glasovi za Srebrenicu, Grujičić u prednosti

Izvor: B92, 10.Okt.2016

Srebrenica -- U Glavnom centru za brojanje glasova u Sarajevu prebrojani su listići sa nedeljnih izbora za Srebrenicu...Kako nezvanično saznaju mediji u Republici Srpskoj, zajednički kandidat srpskih stranaka Mladen Grujičić je u ubedljivoj prednosti nad aktuenim načelnikom te opštine Ćamilom...

Nastavak na B92...

Prebrojani listići iz Srebrenice, Grujičić u ubjedljivoj prednosti

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2016

SARAJEVO - U Glavnom centru za brojanje glasova u Sarajevu, uz prisustvo posmatrača, ponovo su prebrojani glasački listići spornih biračkih mjesta iz Srebrenice...Nezvanično, kandidat srpskih stranaka za načelnika Srebrenice Mladen Grujičić, sa dva od tri biračka mjesta, ima samo dva glasa manje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.