Pucao na roditelje, deo Dubrovnika satima bio u blokadi

Izvor: RTS, 04.Jun.2020, 10:37

Pucao na roditelje, deo Dubrovnika satima bio u blokadi

Uhapšen muškarac u Dubrovniku za koga se sumnja da je pucao na svoje roditelje, koji su zadobili teške telesne povrede. Deo grada satima je biio blokiran.
Policijska uprava dubrovačko-neretvanska saopštila je da je do pucnjave došlo u porodočnoj kući kada je 37-godišnjak iz vatrenog oružja pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju.
Oni su zadobili teške telesne povrede i nalaze se na lečenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u dubrovačkoj bolnici.
Kako nezvanično saznaje "Dubrovački dnevnik", reč je o muškoj osobi za koju se sumnja da je ranio svoje roditelje koji su u teškom stanju.
Osumnjičeni je uhapšen tokom noći i nalazi u prostorijama policije na kriminalističkoj obradi. 
Policija je okupirala veliki dio Gruža u potrazi za počiniteljem, a proveravali su i kafiće prilikom potrage. 
Dubrovački vjesnik piše da su ranjeni muškarac i žena vlasnici jedne turističke agencije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORODIČNA DRAMA U DUBROVNIKU Sin pucao majci u glavu, ocu u srce

Izvor: Blic, 04.Jun.2020

U Dubrovniku je muškarac star 37 godina u porodičnoj kući pucao u muškarca (68) i ženu (67) iz vatrenog oružja, saopšteno je iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, prenosi portal Index.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.