Prva grinfild investicija „Petrola u Srbiji

Izvor: Press, 22.Dec.2010, 04:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva grinfild investicija „Petrola" u Srbiji

Slovenačka naftna kompanija „Petrol" otvorila je juče benzinsku stanicu u Valjevu, čime je započela investicioni ciklus u otvaranju 60 benzinskih stanica u Srbiji
U novootvorenu pumpu na ulazu u Valjevu uloženo je više miliona evra. Direktor „Petrola d. o. o. Beograd" Aljoša Višnar rekao je da je to preduzeće na srpskom tržištu već osam godina, a benzinska pumpa u Valjevu je peta otvorena u Srbiji, ali prva grinfild investicija >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Srbiji.
U novootvorenoj benzinskoj stanici posao je dobilo devet ljudi. „Petrol" grupa je prvog dana rada u Valjevu odlučila da donira 110.000 dinara Dnevnom boravku za decu sa posebnim potrebama u Popučkama. „Petrol" planira da do 2014. godine investira oko 400 miliona evra, od čega će polovinu uložiti u tržište van Slovenije. Najveći deo tih sredstava biće investiran u Srbiji, kao strateški najvažnijem tržištu u jugoistočnoj Evropi.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.