Pronađen leš u Nišavi

Izvor: OkRadio.rs, 14.Maj.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen leš u Nišavi

Beživotno telo ženske osobe izvučeno je u sredu oko 14:30 iz Nišave kod medoševačkog mosta u Nišu. Telo koje je nosila bujica primetio je ribolavac oko 14h kod mosta u blizini Đačkog ostrva.   U policiji nemaju više informacija o identitetu ove osobe, sem da je ribolovac primetio da na sebi ima roze bluzu i teget pantalone.   Telo su iz vode izvukli vatrogasci i spasioci.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena se utopila u Nišavi

Izvor: juGmedia, 14.Maj.2014

NIŠ – Vatrogasci i spasioci izvukli su iz Nišave danas kod Medoševačkog mosta beživotno telo ženske osobe. Telo koje pluta Nišavom nešto iza 14 časova najpre je primetio ribolovac kod Đačkog ostrva, a potom i Nišlije koje su prelazile most kod Tvrđave. Očevici ovog nemilog prizora nisu...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.