Projekat ekonomskog državljanstva još nije počeo

Izvor: S media, 23.Avg.2010, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Projekat ekonomskog državljanstva još nije počeo

Crnogorska vlada saopštila je danas da će projekat ekonomskog državljanstva za potencijalne investitore početi nakon usaglašavanja uputstva za aplikaciju sa Evropskom komisijom .

"U toku je stvaranje preduslova za početak projekta ekonomskog državljanstva, odnosno državljanstva uz investiranje i usaglašavanje uputstva sa Evropskom komisijom", saopšteno je agenciji Beta iz Vladinog biroa za odnose s javnošću.

Vlada je saopštila da proces apliciranja još nije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << otpočeo "jer uputstvo nije stupilo na snagu, pa ne postoje ni formalni uslovi za državljanstvo prijemom".

Vlada Crne Gore je, u nameri da privuče strane investicije, početkom avgusta najavila uvodjenje programa dobijanja "ekonomskog državljanstva" za investitore spremne da u Crnu Goru ulože najmanje pola miliona evra.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorska vlada usporava "projekat Šinavatra"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2010

PODGORICA -..Crnogorska vlada saopštila je danas da će projekat ekonomskog državljanstva za potencijalne investitore početi nakon usaglašavanja uputstva za aplikaciju sa Evropskom komisijom (EK)..."U toku je stvaranje preduslova za početak projekta ekonomskog državljanstva, odnosno državljanstva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ekonomsko državljanstvo čeka EK

Izvor: B92, 24.Avg.2010, 11:00

Podgorica -- Projekat ekonomskog državljanstva za potencijalne investitore u Crnoj Gori počeće nakon usaglašavanja uputstva za aplikaciju sa Evropskom komisijom (EK)..."U toku je stvaranje preduslova za početak projekta ekonomskog državljanstva, odnosno državljanstva uz investiranje i usaglašavanje...

Nastavak na B92...

Crna Gora nije dala "ekonomsko državljanstvo" Miškoviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2010

PODGORICA -..Vlada Crne Gore demantovala je informaciije da je razgovarala sa beogradskim biznismenom Miroslavom Miškovićem i da je on na osnovu projekta "ekonomskog državljanstva" već stekao uslove da dobije crnogorsku ličnu kartu i pasoš...Kabinet premijera Mila Đukanovića demantovao je da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.