Privedeno nekoliko osoba zbog napada na Srbe

Izvor: RTS, 28.Avg.2019, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeno nekoliko osoba zbog napada na Srbe

Hrvatska policija privela je više osoba za koje se sumnja da su učestvovale u napadu na Srbe u lokalu "Petko" u Uzdolju kod Knina.
Nekoliko osoba privedeno je sinoć u prostorije šibenske policije, prenosi portal Indeks, pozivajučć se na Novu TV.

U napadu maskiranih osoba na goste kafića u Uzdolju 21. avgusta, koji su gledali utakmicu Crvene zvezde i Jang bojsa, povređeno je više >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osoba, a najteže je stradao 17-godišnjak koji je bio zadržan na lečenju u kninskoj bolnici.
Svi Srbi koji su povređeni u napadu u Uzdolju, pušteni su na kućno lečenje i oporavljaju se. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Privedeno osam osoba zbog napada na Srbe u Kninu

Izvor: RTS, 28.Avg.2019

Hrvatska policija privela je osam osoba za koje se sumnja da su učestvovale u napadu na Srbe u lokalu "Petko" u Uzdolju kod Knina. . Policija je saopštila da je u šibensku policiju privela osam osoba s područja Splita,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.