Pritvor za osobu osumnjičenu za slučaj Dragičević

Izvor: RTS, 21.Sep.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor za osobu osumnjičenu za slučaj Dragičević

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka predložilo je, a Osnovni sud je doneo odluku o pritvoru A. K. osumnjičenom u predmetu o ubistvu Davida Dragičevića (21), javila je Radio televizija RS.
A. K. je određen pritvor u trajanju do 30 dana.
RTRS nezvanično saznaje da je reč o Alenu Kukiću, koji radi kao inženjer u M-telu.
A. K. je rođen 1982. u Banjaluci, a predlog za pritvor je Tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dostavilo Osnovnom sudu juče zbog, kako se navodi, osnova sumnje da je počinio krivično delo "Pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela".
Mera pritvora je određena zbog bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao uništiti, sakriti, izmeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove važne za krivični postupak, kao i da bi mogao da ometa krivični postupak uticajem na svedoke.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Slučaj "Dragičević": Kukić tvrdi da je dokaze brisao po nalogu Rađena

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2018

BANJALUKA - Alenu Kukiću (36) iz Banjaluke, osumnjičenom da je brisanjem snimaka video-nadzora sa objekta u Ulici Velibora Janjetovića Janje počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela u slučaju "Dragičević", određen je jednomjesečni pritvor.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.