Priština: Jednomesečni pritvor Goranu Stanišiću

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jul.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština: Jednomesečni pritvor Goranu Stanišiću

Osnovni sud u Prištini odredio je jednomesečni pritvor Goranu Stanišiću, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa njegov advokat Miro Delević. "Na zahtev specijalnog tužioca predpretresni sudija je odredio pritvor Goranu Stanišić u trajanju od 30 dana pod sumnjom da je izvršio krivično delo ratni zločin protiv civilnog stanovništva koji se dogodio 15. i 16.aprila 1999.godine" rekao je Delević. Stanišićev advokat je najavio žalbu Apelacionom sudu u roku od 24...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Stanišiću jednomesečni pritvor

Izvor: Danas, 22.Jul.2019

Osnovni sud u Prištini odredio je jednomesečni pritvor Goranu Stanišiću koji je osumnjičen za ratni zločin, izjavio je danas za Radioteleviziju Srbije njegov advokat Miro Delević. Članak Stanišiću jednomesečni pritvor se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.