Pripadnica slovenačke vojske  izvršila samoubistvo

Izvor: S media, 25.Nov.2009, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnica slovenačke vojske izvršila samoubistvo

Pripadnica kontigenta Slovenačke vojske na Kosovu, koja je juče umrla nakon ranjavanja vatrenim oružjem, izvršila je samoubistvo, potvrdio je predstavnik vojske za medije Simon Korez.

Ona je samoubistvo izvršila automatskom puškom, izvan objekata italijanske vojne baze u Peći, gde je smešten slovenački kontigent, dodao je Korez.

Tragedija je otkrivena juče posle 13 časova, kada je počelo traganje za pripadnicom jedinice koja se nije pojavila na uobičajenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vežbi, prenela je agenija STA.

Prema Korezovim rečima, posmrtni ostaci stradale će danas biti preneti u Sloveniju, gde će se izvršiti obdukcija.

Korez je rekao da je pokojnica bila s područja Štajerske, da je bila u svojoj prvoj vojnoj misiji, pošto se vojsci pridružila lani, i da se nije žalila na bilo kakve psihološke probleme.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.