Prevrnuo se hrvatski autobus u Nemačkoj, osam povređenih

Izvor: RTS, 28.Feb.2020, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se hrvatski autobus u Nemačkoj, osam povređenih

Osam osoba, od toga dve teže, povređeno je kada se hrvatski autobus usled snažnog vetra prevrnuo u gradu Tomerdingenu u Baden-Virtembergu, prenosi Indeks.
Autobus je bio na putu prema Štutgartu, a auto-put je bio blokiran nekoliko sati, javljaju njemački mediji.

Jaki vetrovi i snežne padavine rano jutros doveli su do nesreće na jugu i jugozapadu Nemačke u kojoj je jedna žena poginula u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << automobilu. Žena je stradala u nesreći na putu u Rajna-Palatinat, prenosi AP pozivajući se na nemačke medije. 
Nekoliko železničkih ruta takođe je zatvoreno ili iz predostrožnosti ili zbog oborenih stabala.
Juče je fudbalska utakmica Lige Evrope između "Salcburga" i "Ajntraht" Frankfurta nakratko odložena zbog približavanja oluje.
Nemačke meterološke službe predviđaju poboljšanje vremena preko vikenda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevrnuo se hrvatski autobus u Nemačkoj, osmoro povređenih

Izvor: B92, 28.Feb.2020

Tomerdingen -- Osam osoba, od toga dve teže, povređeno je kada se hrvatski autobus usled snažnog vetra prevrnuo u gradu Tomerdingenu u Baden-Virtembergu...Teško su opovređeni 48-godišnji vozač i 53-godišnji putnik. Autobus je bio na putu prema Štutgartu, a auto-put je bio blokiran nekoliko sati,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.